Kurser m.m. / Bachs Blomsterremedier til Dyr (fjernundervisning)

Grundkursus i Bachs Blomsterremedier til dyr - på fjernundervisning

Nu tilbydes kurset "Grundkursus i Bachs Blomsterremedier til dyr" som fjernstudie. Kurset består af 5 lektioner, som indeholder forskellige opgaver om Bachs Blomsterremedier i relation til dyr. Der er ingen deadline på kurset, så lektionerne kan laves i dit eget tempo.

På kurset gennemgår vi de 38 Bach remedier og Nødhjælpsremediet med specielt fokus på hunde, katte og heste. Efter dette første kursus, er du i stand til at hjælpe dine egne dyr, og har ud over indikationerne på remedierne, også lært de grundlæggende praktiske færdigheder, som er nødvendige for at arbejde med dyr, samt lidt om de tre arters natur.

Pris kr. 1900,- inkl bogen ”Bachs Blomsterremedier til hest, hund og kat”:

Har du spørgsmål? Eller vil du gerne tilmeldes kurset?

Kontakt Bettina Hvidemose på: Bettina@dyreterapi.dk.

Kurset retter sig mod alle som er interesserede i at bruge Bachs Blomsterremedier til dyr. Det kan være terapeuter som er uddannede i Bach til mennesker, den almene dyreejer, som ønsker at hjælpe sine egne dyr, eller adfærdskonsulenter/trænere som gerne vil supplere deres adfærdsterapi op med Bachs Blomsterremedier. Alle er velkomne!
 
Hvad er Bachs Blomsterremedier?
Bachs Blomsterremedier er efterhånden blevet er kendt og anderkendt supplement til adfærdsbehandling og træning til dyr. Bettina Hvidemose har arbejdet med Bachs Blomsterrmedier til dyr siden 2005, og ud over at bruge dem som supplement til adfærdbehandling hos visse egne klienter, modtager hun henvisninger vedr. dette fra adfærdsbehandlere i hele Danmark.
Blomsterremedier lyder lidt mysktisk og alternativt, men faktisk er det ganske konkret og remedierns effekt på dyr er videnskabeligt dokumenteret.
Remedierne har bestået en dobbelt blindtest, som viser at vi kan forvente at de formindsker symptomerne ved op til 7 ud af 10 tilfælde, og at remedierne ikke er placebo.
Bachs Blomsterremedier er en serie på 38 blomsterremedier plus et nødhjælpsremedium. Remedierne består af udtræk af blomster der voksede i nærheden af Dr. Edward Bachs hjem i England. Alle remedierne har det til fælles, at de har en positiv indvirkning på menneskers og dyrs psyke, herunder adfærd.

Remedierne undertrykker ikke de negative følelser, eksempelvis følelsen af angst som kan føre til angstproblemer hos dyrene, men genopretter balance, eksempelvis mellem angst og mod, således disse to faktorer vejer lige meget. På denne måde kommer angst stadig til udtryk, men kun når dette er hensigtsmæssigt, ligesom det oprindeligt var tiltænkt i naturen.
 
Findes der en decideret uddannelse i Bach til Dyr?
Nej, det gør der desværre ikke længere. Vi har tidligere udbudt uddannelsen "Bach Dyreterapeut" bestående af tre kurser med hjemmearbejde mellem kurserne. Grundkurset tilsvarer det tidligere "Trin 1". Hvis man gerne vil registreres som Bach Dyreterapeut skal man nu gå en anden vej. Man skal igennem to uddannelsesforløb:
  • Dels kræves det, at man tager uddannelsen som "Registreret Bach Terapeut" til mennesker - dette kan gøres hos CASU.dk.
  • Desuden skal man tage en uddannelse på minimum 50 timer i dyreadfærd, herunder både heste- hunde- og katteadfærd. Dette kan eksempelvis være vores dyreadfærdskonsulentuddannelse eller vores "Grunduddannelse i dyreadfærd og adfærdsmodifikation".
Når begge kriterier er opfyldt kan man blive registreret som Bach Dyreterapeut.
 
Grundkurset er ikke påkrævet som en led i denne uddannelse men anbefales til alle, som ønsker at bruge Bachs Blomsterremedier til dyr.
Center for Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals - DK | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk