Kurser m.m. / Hestemassage til husbehov (aftenkursus)

Hestemassage til husbehov

Grundkursus i Hestemassage til Husbehov


Vil du lære selv at kunne mærke din hest igennem for spændinger og kunne massere hestens store bevægemuskler? Så er dette kursus noget for dig.


Hestemassage er relevant for mange grupper af hesteeejere, for eksempel:

· Alle hestefolk, som gerne vil komme skaderne i forkøbet, og opdage små udfordringer i hestenes bevægeapparat, inden de bliver til store problemer.

· Dig, som har en hest, som løbende har brug for massør, fysioterapeut eller anden fagperson, for at hesten arbejder optimalt. Viden fra dette kursus erstatter ikke nødvendigvis besøg fra fagfolk, men kan være med til at vedligeholde hesten og forebygge, at problemerne eskalerer.

· Alle som interesserer sig for hestens krop, og gerne vil blive klogere på den.

· Og mange flere…


Kurset fordeler sig over to aftener hver á 3 timers varighed.

Første aften gennemgår vi teorien om hvorfor hestemassage virker og hvordan. Desuden gennemgår vi hestens anatomi med fokus på de vigtigste muskler. Aftenen rundes af med en demonstration af hestemassage.

Anden aften skal deltagerne selv i gang med at massere, ud fra den viden de fik en første aften. Her arbejder vi med at mærke hele hesten igennem og lokalisere spændinger, ligesom man får gennemgået og afprøvet de forskellige massagegreb samt udstrækning. Det er muligt selv at tage sin hest med til kurset, hvis man ønsker det. I kan også vælge at låne en hest, som I kan øve på her, hvis det bliver for besværligt at medbringe egen hest.


Pris for de to aftener inkl. materialer samt the og kaffe kr. 800,-


Kurset undervises af fysiurgisk hesteterapeut, Majken Jensen, som til daglig arbejder med fysioterapi til heste og blandt andet fungerer som underviser på uddannelserne til hestemassør og fysiurgisk hesteterapeut.


Begge dele af kurset afholdes på Center for Dyreterapi, Kringelhøjvej 11a, 9850 Hirthals


Mødetider:
 
Kurset afholdes som 1-dagskursus søndag d. 10/12. Se mere her: http://dyreuddannelser.dk/hestemassage-til-husbehov-1-dagskursus
 

Vil du gerne skrives op til at få informationer om kurset tilsendt, når vi er klar med nye datoer?
Kontakt Majken@dyreterapi.dk for nærmere info.
 
Center for Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals - DK | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk