Om os / Udtalelser fra elever

Udtalelser fra elever

Aldrig har jeg været så gode venner med mit vækkeur, som da jeg tog uddannelsen som hundeadfærdsinstruktør hos Center For Dyreterapi. Jeg så frem til at blive vækket lørdag morgen for at komme i skole, og jeg var ærgerlig når undervisningen var færdig søndag eftermiddag! Fagligheden på uddannelsen var helt i top. Jeg tog altid derfra med en kæmpe ’Ja!’ følelse, en masse brugbar viden og en konstant øjenåbner ved alle emner vi berørte. Bettina formår at undervise på en dragende og spændende måde, og hendes faglige viden var en kæmpe inspiration for mig som elev. Jeg ville sådan ønske, at uddannelsen varede fire år endnu! Hvor mange kan lige sige det om at gå i skole? Det kan jeg...
Renée Søndergaard, Hundeadfærdsintruktør

 

Jeg begyndte på hestevelfærdsrådgiveruddannelsen i august 2013 og jeg har gennem hele forløbet været meget positiv over den høje faglighed, der har været på uddannelsen.
Jeg synes det, at der er eksperter indenfor hver deres felt der underviser på forskellige tidspunkter i uddannelsesforløbet er et udtryk for den seriøsitet og kvalitet i uddannelsen og også en af grundende til, at jeg valgte denne uddannelse frem for andre.
Jeg sætter samtidig utrolig stor pris på den super service som Bettina giver og jeg er utrolig glad og imponeret over den store flexibilitet der har været. Jeg havde brug for dette i forbindelse med en rideulykke, hvor jeg ikke havde mulighed for at være på nogle af kursus weekenderne og der var ingen problemer i, at jeg kunne følge de kursus weekender som jeg havde misset på det nye hold.
Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Bettina Hvidmose og Center for dyreterapi.

Karin Bræmer Hoffmann, Hestevelfærdsrådgiverstuderende

 

Jeg er Eksamineret Adfærdskonsulent fra Center for Dyreterapi og har været rigtig glad for min beslutning om at tage uddannelsen der. Forløbet er professionelt tilrettelagt, og  giver en omfattende både teoretisk og praktisk baggrund for at kunne udføre adfærdsterapi. Det har altid været muligt at få hjælp og vejledning hurtigt – både med opgaver og med den praktiske træning. Det har også betydet rigtigt meget for mig at Center for Dyreterapi er anerkendt som undervisningsudbyder af PETbc i England, hvilket sikrer at undervisningen hele tiden kvalitets-testes og sikres. Og endelig er faciliteterne rigtigt gode, både hvad angår undervisnings lokaler og trænings områder.
Ayoe Hoff, Eksamineret Dyreadfærdskonsulent

København, Danmark.

OBS. Ayoe er senere blevet ansat som underviser hos Center for Dyreterapi.

 

Kan på det varmest anbefale Bettina Hvidemose og Center for Dyreterapi.
Hele opplegget er profesjonelt gjennomført og den kunnskapen jeg fikk og stadig mottar er med på å hjelpe både meg og min bedrift.
Jon G. Hov, Eksamineret Dyreadfærdskonsulent
Norge

 

Jeg er i gang med uddannelsen som dyreadfærdskonsulent og er overordentlig godt tilfreds med rigtig god og pædagogisk undervisning, med et opdateret og fagligt højt niveau!

Helle Huber Stenberg

Lystrup

 

Jeg tog hundeadfærdsinstruktør uddannelsen i 2012, og har været så glad for forløbet. Rigtig dygtige undervisere, som brænder for det de laver. Personligt er jeg meget tilfreds med uddannelse, og selvom jeg følte jeg vidste en del inden jeg startede, har jeg fået så meget ekstra i rygsækken som kan bruges fremover. Både i det private, men også på det professionelle plan. Det kan helt sikkert anbefales, både til dig som bare gerne vil vide lidt mere, men også til dig som gerne vil starte en karriere. 

Mie Haurum

Fyn

 

”Jeg har været rigtig glad for min uddannelse til dyreadfærdskonsulent fra Center for Dyreterapi og kan varmt anbefale andre dyreelskere at gøre det samme. Under uddannelsen har der især været lagt meget vægt på den praktiske træning, hvilket har givet os nogle brugbare redskaber i arbejdet med dyr. Jeg er i dag deltids selvstændig indenfor træning og adfærdsterapi for dyr og jeg føler, jeg er faldet på min rette hylde”.
Lene B Kristiansen, Klovborg, Danmark

 

Det har været meget lærerigt at lave Bach Trin 1 til dyr, som fjernundervisning. Jeg har virkelig fået læst meget igennem i den forbindelse. Det gør man jo nok ikke på et weekendkursus, selvom man da også får meget at vide der. Her er man overladt mere til dig selv, det synes jeg super godt om.

Jeg må indrømme at hesteafsnittet ikke var noget jeg vidste specielt meget om. Der måtte jeg læse din bog igennem. Da tog besvarelsen nok lidt længere tid. Men alt i alt et rigtig godt og lærerigt kursus at tage, når man vil hjælpe sine kæledyr.

Astrid Nicolaisen

Tinglev

 

Da jeg meldte mig til hestevelfærds uddannelsen i 2012, glædede sig mig enormt meget til at lære en masse nyt om heste, og eftersom jeg havde over 25 års erfaring med heste, så jeg ikke mig selv som uvidende, men det skulle denne uddannelse hurtigt lave om på, da det viste sig at jeg faktisk ikke vidste ret meget...Især indlæringsteorien var en kæmpe øjenåbner for mig, da jeg har haft nogle vanskelige heste i hænderne, hvor jeg nogen gange gik i står i træningen og måtte finde andre muligheder, der kan jeg se nu at havde jeg bare haft den teori i min værktøjskasse den gang var jeg kommet meget længere, og jeg ville have opdaget alle mine fejl jeg lavede den gang.
 Men det er det der gør uddannelsen så god, og det er fedt at man efter 25 år stadig kan lære en masse og man hele tiden kan bygge videre på sin viden og forbedre den gennem de mange små kurser ved siden af, da uddannelsen spænder meget bredt og går i flere forskellige retninger,gør at du hele tiden kan holde dig opdateret når man selv har behov for at få nye input og gøre din viden bredere og bredere, hvilket jeg som rådgiver føler er min pligt hele tiden at forbedre min viden, jeg skal helt klart videre som adfærdsbehandler og vil supplere op efterhånden når jeg synes det er tid til nye input igen...

Hestevelfærdsrådgiver Sigi Højdal

Græsted

 

Center for Dyreterapi | Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals - DK | Tlf.: 31 20 35 20 | bettina@dyreterapi.dk